четвъртък, 31 май 2012 г.

Летни ученически курсове по компютърна грамотност

Летни ученически курсове по компютърна грамотност за Сливен и региона

Летните месеци предлагат отлична възможност за ученици и студенти да практикуват и усъвършенстват това, което са научили през зимата. Във HStudio Design сме разработили практически насочени и едновременно с това много забавни летни курсове, на основата на най-широко използваните софтуерни продукти в света.
Летни Компютърни курсове Сливен
За деца до 14 години, които се интересуват повече от компютърни приложения, отколкото от програмиране, предлагаме курсовете Забавление в офиса . Юношите изучават всички основни операции в средата на Windows, MS Word, MS Excel, MS Power Point, и Internet.
Децата с изявени артистични интереси могат да направят първите си стъпки в компютърната графика, като създават компютърни колажи, прилагайки атрактивни графични ефекти и техники за обработка на растерна и векторна графика. В курса Corel Draw и Photoshop за учащите създават още своите първи компютърни анимации.
Юноши с интереси към архитектурата и интериорния дизайн е подготвен курса на обучение “AutoCAD и 3Ds Max”-моделиране и визуализация.
Internet I ниво: Въведение във възможностите за използване на информационните ресурси на Internet: Електронна поща, работа в WEB browsers, ICQ, chat, Skype,Facebook,Twitter и много други актуални приложения.
Internet II ниво: WEB design: създаване на WEB страница със средствата на MS Front Page и DREAMWEAVER. Изучаване основите на HTML.
FLASH: програма за анимация, широко използвана за реклама и WEB design. Обучението включва запознаване с интерфейса, инструментите и техниките на векторната анимация. Смесване на звук и анимация във филми на Flash.
Преподавателите по компютри във HStudio Design са опитни специалисти – математици, програмисти, инженери и дизайнери.
За всеки от изброените курсове е възможно и индивидуално обучение.
Ще очакваме и Вашите предложения на видове курсове на обучение които Ви интересуват.
Успехи в начинанието!
От екипът на HStudio Design

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар